De goedkoopste bouwmarkt van het Noorden

Hartelijk welkom

Klanten service

Verzending & levering
Uw producten zullen binnen 3 werkdagen verstuurd worden. Het hangt van de vervoerder af of er een track en trace code beschikbaar is, maakt de vervoerder gebruikt van deze track en trace code dan zal deze naar u toegemaild worden zodra de bestelling bij ons wordt afgehaald. Mocht u hier nog vragen over hebben neem dan contact op via ons contactformulier.

 
Afhaal adres :

Vestiging nij Beets

Swijnswei 2
9245 HE Nij Beets

Openingstijden :

Ma. t/m vr. van 7:30 t/m 17:30 uur.

Za. van 8:30 t/m 16:00 uur.

De verzendkosten worden getoond, als u uw gewenste goederen/artikels in uw winkel mandje geplaatst heeft, dan kunt u de webshop de vrachtkosten laten berekenen door uw postcode in te vullen. Voor pallet vervoer komt er een vrachtauto de goederen bezorgen, mocht deze niet bij uw woning kunnen komen door b.v. dat de straat open ligt of dat de woning niet bereikbaar is met een vrachtauto/ trailer combinatie. Dan worden de goederen gelost op het punt waar de vrachtauto, in overleg met u, wel kan komen, mocht u hier niet mee eens zijn dan worden de goederen mee retour genomen en de kosten verekend met uw orderbedrag.
Onze verzendkosten gelden soms ook voor de eilanden, mocht blijken dat er extra verzendkosten worden berekend dan krijgt u hier bericht van en kunt dan alsnog bepalen of de bestelling geleverd kan worden.
Tot en met kilo's Belgie
30 € 8,95
1000 € 64.95
2000 € 124,95
3000 € 184,95
4000 € 239,95
5000 € 289,00
6000 € 335,00
7000 € 375,00
8000 € 415,00
9000 € 485,00
10000 € 509,00
Prijzen zijn inclusief b.t.w.     
Koop op afstand

Onze webshop valt onder de wet "Koop op afstand", dit houdt in dat u 14 dagen bedenktijd heeft, in deze periode mag u zonder opgaaf van reden het artikel retour sturen. Er zijn wel een paar regels aan verbonden.

Neem vooraf retour zending contact met ons op.

  • Het product moet ongebruikt zijn en in originele verpakking.
  • De goederen moeten binnen 14 dagen retour zijn gestuurd na akkoord van onze zijde.
  • De kosten voor retour zijn voor uw rekening, in overleg kunnen wij dit voor u verzorgen, de tarieven kunt u op onze website vinden..

Kijk voor meer informatie op de de volgende pagina.

Met de nieuwe wetgeving zijn we verplicht een formulier aan te bieden om dit recht uit te oefenen, deze kunt u hier downloaden. Natuurlijk zullen we dit binnen 14 dagen ook zonder dit formulier oplossen. 

Garantie

Op al onze producten geven we een garantie van 1 jaar, heeft u een vraag hierover of wilt u garantie claimen dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Op sommige producten kan meer garantie zitten informeer hiervoor bij ons.

Artikelen & foto('s)
Let op ! De foto('s) kunnen afwijken van de omschrijving, in alle gevallen is de omschrijving bepalend voor het bestelde artikel.
Aangegeven gewichten bij producten
Let op ! De aangegeven gewichten op onze site geven niet de werkelijke gewichten aan, dit is alleen bedoeld voor het berekenen van de verzendkosten door de shop.
Ideal betaling
U heeft er vast wel wat van meegemaakt, dat niet altijd de ideal betalingen lukken i.v.m. storingen bij banken. Komt u wel in het Ideal betaalscherm uit maar lukt de betaling niet dan ligt het aan een storing bij de desbetreffende bank, kijk dan voor meer informatie op deze website :

www.allestoringen.nl

Verzekerd versturen
Maak gebruik van de optie " extra verzekeren" om uw product te verzekeren tegen schade of verlies tijdens transport, deze optie krijgt u te zien bij het afrekenen.